Advertentienummer: V2560

Advertentie details

Thema (soort werk):
Hand-en spandiensten
Hulpverlening
Technisch / Klussen
Vervoer
Wanneer:
In onderling overleg
Waar :
Weert
Elders
Voor wie:
Individuen
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Vrijwilliger gevraagd voor kluswerkzaamheden in het serviceteam van St. Anna.
Werkzaamheden worden samen verricht met een werkbegeleider van de dagbesteding. Deze is op de werkplek aanwezig of in de nabijheid om ondersteuning te bieden. Ons serviceteam bestaat uit 6 cliënten.

Je gaat samen met de cliënten en werkbegeleider op maandag klussen uitvoeren binnen de woningen van Sint Anna , (Heel, Roermond / Weert) en de ambitie is om ook inwoners van Heel en omstreken te benaderen wanneer zij een klus hebben. Wat ga je in het servicepunt doen?
*            Meubilair demonteren / kleine verhuizingen/ Ikea kasten in elkaar zetten.
*            Grof afval naar de milieustraat brengen.
.*            Allerlei ophangwerkzaamheden, schilderijen, afvalbakjes of zeep dispensers monteren, demonteren en lampen                    ophangen
•             Terras afspuiten met hoge druk
•             Herstelwerkzaamheden aan de bestrating.
•             Tuinwerkzaamheden en schilderswerkzaamheden
•             Gaatjes dichten in muren .

Er is een bus beschikbaar om naar de diverse locaties te gaan. Er kan op een rustige manier gewerkt worden, komt de klus vandaag niet af dan gaan we morgen verder. Werktijden zijn op doordeweekse dagen van 08:30 tot 12:30 uur en van 13:00 tot 16:00 of gedeeltes hiervan.  Uitzondering geldt voor de woensdagmiddag, dan heeft iedereen vrij. Alles is mogelijk in overleg.

Kun jij op een rustige manier werken en vind je het fijn om met mensen samen te werken? Heb je affiniteit met mensen met een matig tot licht verstandelijke beperking? Dan zijn wij heel blij met je aanbod!

 

Tegenprestatie

Wij bieden vrijwilligerswerk in een open organisatie, waarbij de bijdrage van elke vrijwilliger ertoe doet. Vrijwilligers kunnen echt iets betekenen voor de cliënten, je zorgt vaak voor net dat beetje extra aandacht en draagt bij aan de kwaliteit van bestaan. Het werk als vrijwilliger binnen St. Anna is leuk, geeft voldoening, je legt nieuwe contacten en biedt de kans om ervaring op te doen met het werken met verstandelijk gehandicapte mensen. Naast een kennismaking en een rondleiding hanteren we voor vrijwilligers ook een reiskostenvergoeding, een attentieregeling en een verzekering. Maar hierover word je alles verteld in het eerste oriënterende gesprek. Heb je interesse, dan ben je altijd welkom!