Advertentienummer: V2592

Advertentie details

Thema (soort werk):
Administratief
Wanneer:
In onderling overleg
Waar :
Regio Nederweert
Regio Weert
Voor wie:
Individuen
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Het Toon Hermans Huis Weert e.o. is een huis voor iedereen die direct of indirect met kanker wordt geconfronteerd. De vele activiteiten in het huis zijn gericht op ontmoeten, ontspannen en verwennen. Maar je kunt er ook gewoon ‘zijn’. Het huis wordt volledig gerund door vrijwilligers. Het is een fijne plek waar mensen zich op hun gemak voelen. De dagelijkse leiding is in handen van de coördinator.
Wat wij vragen.
Wij zijn op zoek naar een officemanager die voor twee dagdelen per week de coördinator van het huis op administratief gebied ondersteunt. De werkzaamheden bestaan o.a. uit agendabeheer, beheer post- en emailverkeer, opstellen activiteitenagenda, ontwerpen van flyers van activiteiten, voorraadbeheer, bijhouden archief, organisatie en verslaglegging van bijeenkomsten en vergaderingen. De officemanager wordt ondersteund door enkele administratieve vrijwilligers met vastomlijnde taken.
Ervaring met kantooradministratie en werken met de computer (Word en Excel) is een vereiste.

 

Tegenprestatie

Iets voor jou?
De functie van officemanager bij het Toon Hermans Huis Weert e.o. heeft én geeft zin. Want je geeft niet alleen de ander iets, maar ook jezelf. Het verbreedt je horizon en verrijkt je als mens. Bovendien leer je nieuwe mensen kennen en ervaar je hoe het is om bij een team te horen dat elkaar ondersteunt en aanvult. Elke dag weer.
Heb je interesse om vrijblijvend kennis te komen maken en/of wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met info@toonhermanshuisweert.nl t.a.v. Bertien Nijnens of bel 06-45847685. De koffie staat klaar!
Voor meer informatie over het huis kijk op onze website www.toonhermanshuisweert.nl