Advertentienummer: V2594

Advertentie details

Thema (soort werk):
Activiteitenbegeleiding
Gastheer/ Gastvrouw
Hand-en spandiensten
Hulpverlening
Natuur / Dieren
Onderhoud/schoonmaak
Organiseren
Technisch / Klussen
Vervoer
Zorg
Wanneer:
Ochtend
Middag
Avond
Doordeweeks
Wekelijks
Waar :
Ospel(dijk)
Voor wie:
Groepen
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Wij bieden een dagbesteding voor volwassenen met Autisme. Samen met onze deelnemers ontvangen wij campergasten, B&B-gasten, dagrecreanten en dragen wij zorg voor een gastvrij verblijf. Iedereen is welkom voor een praatje of een lekker kopje koffie. Kom gerust achterom. Wij staan altijd voor u klaar.

Ben jij enthousiast en lijkt het je leuk om ons te ondersteunen bij ontvangst van onze gasten en activiteiten met de deelnemers? 

Wij ontvangen dagelijks camper en B&B gasten welke we verwelkomen met koffie/thee en vlaai. Ook ontvangen wij ook deelnemers bij Gasthuys de Peel welke participeren binnen ons bedrijf. 

Naast hand en spandiensten zoeken we iemand die het leuk vindt om de deelnemers op te halen en thuis te brengen. (Tegen onkosten vergoeding) 

Hebben je affiniteit met gasten, autisme, dieren, B&B's en vooral gezelligheid stuur dan een berichtje voor een vrijblijven gesprek!  

Tegenprestatie

Wij bieden jou een leuk uitdagend vrijwiligerswerk met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Tevens kunnen we je helpen bij werkfit traject waar wij dienen als tussen stap voor terugkeer naar betaald werk. 
Waar natuurlijk ook ruimte is voor vrijwilligerswerk als positieve daginvulling! 

Je ontvangt reis en onkostenvergoeding. En jaarlijks staan we op een leuke manier stil bij de ondersteuning die geboden is met een leuke verwendag!