Advertentienummer: V2670

Advertentie details

Thema (soort werk):
Activiteitenbegeleiding
Gastheer/ Gastvrouw
Zorg
Wanneer:
Ochtend
Middag
Wekelijks
Waar :
Nederweert
Voor wie:
Individuen
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Wij zijn op zoek naar enkele vrijwilligers voor de dinsdag of donderdag van 10.00 uur tot 15.00 uur, om te ondersteunen bij een passende dagbesteding in Nederweert.

Het doel van de Tref in Nederweert, is het bieden van een passende dagbesteding aan inwoners van Nederweert van alle leeftijden, die meer nodig hebben dan geboden kan worden door het reguliere aanbod van verenigingen, open inlopen ed., maar nog niet toe zijn aan geïndiceerde dagbesteding (b.v. vanuit de WMO). 
De Tref dient te voorzien in de behoefte van mensen aan participatie en zinvolle daginvulling. Mensen moeten zelfstandig naar de Tref kunnen en willen komen, en geen "verzorgingsvraag" hebben (men moet b.v. zelf kunnen eten en naar de wc kunnen)

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die dit initiatief een warm hart toedragen en zich willen inzetten op de dinsdag of donderdag van 10.00-15.00 uur, om er samen met een professional, een succes van te maken.

Tegenprestatie

Wij bieden vanuit de stichting PSW een vrijwilligerscontract, waarna je als vrijwilliger in aanmerking komt voor de vrijwilligersattenties en een gezellig samenzijn met andere vrijwilligers.