Advertentienummer: V2683

Advertentie details

Thema (soort werk):
Hulpverlening
Vervoer
Zorg
Wanneer:
Ochtend
Middag
Doordeweeks
Wekelijks
In onderling overleg
Waar :
Weert Noord
Voor wie:
Individuen
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Ga je graag met mensen om, rijd je graag en wil jij als chauffeur zorgen dat onze cliënten van Stichting Land van Horne op een prettige en gastvrije wijze opgehaald en teruggebracht worden. Dan is deze vacature misschien iets voor jou!

Voor ouderen die nog zelfstandig thuis wonen, maar overdag ondersteuning of dagbehandeling nodig hebben, biedt Stichting Land van Horne o.a. dagbehandeling binnen zorgcentrum Ververshof. Gun je deze (kwetsbare) ouderen een fijne, zinvolle dag en wil je de rol van chauffeur vervullen dan stellen wij dat zeer op prijs. Hiermee ontlast je tevens de mantelzorgers.

We zijn op zoek naar chauffeurs met een verantwoorde rijstijl die ons willen ondersteunen bij het vervoer van de cliënten van en naar huis. De chauffeur haalt een aantal cliënten thuis op, tussen 9.00 uur en 10.00 uur en brengt ze rond 15.30 uur weer naar huis. Werkdagen zijn doordeweeks en in overleg. Het is ook mogelijk (om b.v. 1 dag) alleen de ochtend of de middag te rijden. We zijn blij met alle hulp.

Als je in het bezit bent van een (5 deurs) auto, rijbewijs B en affiniteit hebt met (kwetsbare) ouderen, geduldig bent en graag een praatje maakt met mensen en een paar uurtjes tijd hebt dan nodigen wij je van harte uit om te reageren op deze vacature. Reiskosten die je als vrijwillige chauffeur maakt worden vergoed à €0,35 per km.

Neem voor meer informatie over deze vacature vrijblijvend contact op met John Seuren, coördinator Vrijwilligerswerk, Stichting Land van Horne. Ik geef je graag meer informatie en de koffie staat voor je klaar! 

Tegenprestatie

Als chauffeur word je ingeschreven als vrijwilliger van stichting Land van Horne. Dit biedt jou een plek waar je gewaardeerd wordt voor je inzet en kunt genieten van een mooie attentieregeling. Er is een reiskostenvergoeding , en je krijgt mogelijkheden tot het bijwonen van interessante cursussen, zoals de cursus 'begeleiden van cliënten in een rolstoel' of de cursus 'dementie en onbegrepen gedrag'. Reiskosten die je als vrijwillige chauffeur maakt worden vergoed à € 0,35 per km.