Advertentienummer: V2719

Advertentie details

Thema (soort werk):
Zorg
Wanneer:
In onderling overleg
Waar :
Elders
Voor wie:
Individuen
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Vrijwilliger voor het geven van voetmassage.
Op slechts een kwartiertje rijden vanaf Weert wordt binnen het Centrum voor Epilepsiewoonzorg van Kempenhaeghe gezocht naar een vrijwilliger met gouden handen. Iemand met een passie voor het geven van voetmassages die onze bewoners een stukje ontspanning wil bieden. Het gaat hierbij om 3 bewoners die intens genieten van een laagdrempelige, ontspannen voetmassage.

De frequentie van het contact is in overleg af te stemmen, denk bijvoorbeeld 1x per 2 weken of 1x per maand. Er zijn mogelijkheden op vrijdagmiddag of op een willekeurige avond i.v.m. de dagbesteding van bewoners.

Dus heb jij gouden handen en gun jij onze bewoners een stukje ontspanning?
Aarzel dan niet langer en neem (vrijblijvend) contact op.
De koffie staat voor je klaar.

Carlijn Ceelen – Coördinator Vrijwilligerswerk Kempenhaeghe
E-mail: vrijwilligerswerk@kempenhaeghe.nl
Tel: 040-2279151

* Vrijwilligerswerk is vrijwillig maar niet geheel vrijblijvend. Van vrijwilligers vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) bij de start van het vrijwilligerswerk

Tegenprestatie

Naast het werken in een leuke omgeving en het feit dat je echt iets kan betekenen voor een ander willen wij als Kempenhaeghe laten zien dat we onze vrijwilligers erg waarderen.Daarom krijg je als vrijwilliger o.a. een reiskostenvergoeding, een kerstattentie, wordt er eens per jaar een vrijwilligersfeest georganiseerd en kun je gratis aansluiten bij de personeelsvereniging. Daarnaast is het mogelijk om deel te nemen aan cursussen en workshops.