Advertentienummer: V2729

Advertentie details

Thema (soort werk):
Gastheer/ Gastvrouw
Hand-en spandiensten
Maaltijdverzorging/buffetwerk
Technisch / Klussen
Wanneer:
Ochtend
Middag
Avond
Doordeweeks
Wekelijks
Tijdens vakanties
In onderling overleg
Waar :
Weert Zuid
Voor wie:
Individuen
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Het Keenter Hart is een voormalige basisschool gelegen naast de kerk van Keent. Samen met partners en huurders zorgen we voor een groot aanbod.
Je bent van harte welkom voor het drinken van een kopje koffie en met een beetje geluk tref je dan ook nog buurtbewoners. Als vereniging kan je bij ons een ruimte huren en tussen de middag genieten van een goedverzorgde lunch. Onze vrijwilligers organiseren ook activiteiten: op maandag en woensdag vindt het eetpunt plaats. Na aanmelding en tegen een geringe vergoeding kan je smullen van een heerlijk wekelijks wisselend 3-gangenmenu.

We zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om onze gasten van een drankje te voorzien, de ruimtes klaar te zetten voor onze huurders en/of een lunch te verzorgen en het doen van een klusje. Ben je één keer per week ook 's avonds beschikbaar dan is dat helemaal geweldig!

Spreekt jou dit aan? Aarzel niet en neem contact met ons op. We geven je dan graag meer informatie.

Tegenprestatie

-De inzet van onze vrijwilligers wordt gewaardeerd. Ze doen het werk dan ook met veel plezier en gaan na afloop met een goed gevoel naar huis.
-Ben je jarig dan krijg je een leuke attentie. Daarnaast wordt er jaarlijks een gezellige waarderingsactiviteit georganiseerd met een hapje en een drankje.