Advertentienummer: V2731

Advertentie details

Thema (soort werk):
Activiteitenbegeleiding
Bewegen (sport en spel)
Wanneer:
Avond
Wekelijks
In onderling overleg
Waar :
Elders
Voor wie:
Individuen
Jongeren
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Ben jij die sportieve vrijwilliger die onze bewoners van Kempenhaeghe enthousiasmeert voor extra beweging?

Voor de start van project “de sportcoach” zoekt het gedreven beweegteam van Kempenhaeghe verschillende vrijwilligers die ondersteuning willen bieden op de maandagavond, tussen 18.00-21.00 uur bij diverse sportactiviteiten op Kloostervelden (Sterksel, op 18 min. van Weert).

Deze sportieve activiteiten worden aangeboden voor bewoners van Kempenhaeghe om ze kennis te laten maken met verschillende sporten en ze te enthousiasmeren voor extra beweging. Alle sportieve hulp is welkom! 

Interesse? Nieuwsgierig geworden?
Neem dan vrijblijvend contact op met Carlijn Ceelen, coördinator vrijwilligerswerk Kempenhaeghe via vrijwilligerswerk@kempenhaeghe.nl of via 06-83524991.

* Vrijwilligerswerk is vrijwillig maar niet geheel vrijblijvend. Van vrijwilligers vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) bij de start van het vrijwilligerswerk. Deze verklaring wordt door Kempenhaeghe betaald.

Tegenprestatie

Naast het werken in een leuke omgeving en het feit dat je echt iets kan betekenen voor een ander willen wij als Kempenhaeghe laten zien dat we onze vrijwilligers erg waarderen. Daarom krijg je als vrijwilliger o.a. een reiskostenvergoeding, een kerstattentie, wordt er jaarlijks een vrijwilligersfeest georganiseerd en kun je gratis aansluiten bij de personeelsvereniging. Daarnaast is het mogelijk om deel te nemen aan cursussen en workshops.