Advertentienummer: M2743

Advertentie details

Thema:
Beweging/sport
Sociaal contact
Vrije tijd/hobby
Activiteit:
Fietsen
Praatje maken
Terrasje pakken
Wandelen
Wanneer:
Weekend
Waar:
Elders
Vraag/aanbod:
Maatje gevraagd

Lange omschrijving

Maak jij een wandeling met Ibrahim?    We zoeken een maatje voor Ibrahim, een lieve en rustige jongeman, die om de week op zaterdag met hem een stukje wil gaan fietsen/wandelen. 

Maatje gezocht!
Hoe fijn is het als iemand speciaal voor jou komt! Iemand die naar je luistert, een wandeling maakt, of iets leuks onderneemt. Maar hoe waardevol en speciaal dat ook is, het is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom zijn we dringend op zoek naar maatjes die echt het verschil willen maken voor de bewoners van Kempenhaeghe.

Vandaag stellen we je voor aan Ibrahim, die op zoek is naar een maatje. 

“Hallo,
Ik ben Ibrahim, een rustige, lieve jongeman van 35 jaar oud. Ik woon samen met 5 andere groepsgenoten binnen het Centrum voor Epilepsiewoonzorg van Kempenhaeghe op Kloostervelden in Sterksel.

Ik hou van dieren, puzzelen, spelletjes spelen, tv kijken en muziek luisteren. Ook wandel en fiets ik graag.

Samen is veel gezelliger dan alleen! Daarom zoek ik een maatje die om de week op zaterdag een rondje met mij zou willen gaan wandelen of fietsen op de duo-fiets. Iemand die gezellig een praatje met mij maakt en naderhand nog een kopje koffie wil gaan drinken bij restaurant “de Broeders”.

Het zou voor mij heel veel betekenen als jij wat tijd voor mij vrij kan maken.”

Lijkt het jou gezellig om samen met Ibrahim een rondje te fietsen? En heb jij om de week anderhalf uur over op zaterdag?
Neem dan vrijblijvend contact op, de koffie staat voor je klaar.

 Carlijn Ceelen – Coördinator vrijwilligerswerk Kempenhaeghe
E-mail: vrijwilligerswerk@kempenhaeghe.nl
Tel: 06-83524991

 * Van vrijwilligers vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) bij de start van het vrijwilligerswerk

Tegenprestatie

Naast het werken in een leuke omgeving en het feit dat je echt iets kan betekenen voor een ander willen wij als Kempenhaeghe laten zien dat we onze vrijwilligers erg waarderen. Daarom krijg je als vrijwilliger o.a. een reiskostenvergoeding, een kerstattentie, wordt er eens per jaar een vrijwilligersfeest georganiseerd en kun je gratis aansluiten bij de personeelsvereniging. Daarnaast is het mogelijk om deel te nemen aan cursussen en workshops.