Advertentienummer: M2744

Advertentie details

Thema:
Sociaal contact
Activiteit:
Praatje maken
Spel spelen/ puzzelen
Waar:
Elders
Vraag/aanbod:
Maatje gevraagd

Lange omschrijving

Deel jij een passie voor auto’s met Reint-Jan?   We zoeken een maatje voor Reint-Jan, een vriendelijke man met veel humor die een maatje zoekt om 1x per maand een praatje mee te maken. 

Maatje gezocht!
Hoe fijn is het als iemand speciaal voor jou komt! Iemand die naar je luistert, een wandeling maakt, of iets leuks onderneemt. Maar hoe waardevol en speciaal dat ook is, het is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom zijn we dringend op zoek naar maatjes die echt het verschil willen maken voor de bewoners van Kempenhaeghe.

Vandaag stellen we je voor aan Reint-Jan,

Reint-Jan is een vriendelijke, directe man van 62 jaar met veel gevoel voor humor. Reint-Jan heeft een licht verstandelijke beperking en woont, samen met zijn groepsgenoten, op een woonafdeling op Kloostervelden in Sterksel.

Reint-Jan heeft een grote interesse in auto’s, garages en autoslopen. Hij verzamelt sleutels en gereedschap. Andere interesses zijn muziek, series en honden.

Reint-Jan heeft weinig sociale contacten en is hierdoor veel op zichzelf. Hij zou het enorm waarderen als er iemand speciaal voor hem komt om samen een kopje koffie te drinken en een praatje te maken. Reint-Jan kan afspreken op dinsdag, woensdag, vrijdagmiddag of in het weekend. Het heeft de voorkeur om 1x in de maand af te spreken om samen een band op te bouwen.

Dus heb jij, net als Reint-Jan, een passie voor auto’s en hou je van een grapje?
Neem dan vrijblijvend contact op, je bent van harte welkom!

 Carlijn Ceelen – Coördinator vrijwilligerswerk
E-mail: vrijwilligerswerk@kempenhaeghe.nl
Tel: 06-83524991

 Van vrijwilligers vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) bij de start van het vrijwilligerswerk

Tegenprestatie

Naast het werken in een leuke omgeving en het feit dat je echt iets kan betekenen voor een ander willen wij als Kempenhaeghe laten zien dat we onze vrijwilligers erg waarderen. Daarom krijg je als vrijwilliger o.a. een reiskostenvergoeding, een kerstattentie, wordt er eens per jaar een vrijwilligersfeest georganiseerd en kun je gratis aansluiten bij de personeelsvereniging. Daarnaast is het mogelijk om deel te nemen aan cursussen en workshops.