Advertentienummer: V2781

Advertentie details

Thema (soort werk):
Administratief
Besturen
Communicatie/PR
Wanneer:
In onderling overleg
Waar :
Nederweert
Online
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Reddingsbrigade Nederweert zoekt een nieuwe secretaris
Wij zijn op zoek naar een mede-vrijwilliger met een talent voor organiseren en administreren.
Reddingsbrigade Nederweert is een leuke, actieve en gezonde vereniging bestaande uit meer dan 200 leden.
Onze activiteiten bestaan voornamelijk uit het lesgeven aan jeugdleden in reddend zwemmen, het bieden van zwemuren aan seniorenleden, trainen van wedstrijdploeg in reddend zwemmen en andere activiteiten ter promotie van onze mooie vereniging. Zwemmen is immers zeer gezond.
Ter gelegenheid van ons 50 jarig jubileum is er een feestmiddag en avond opgezet voor de leden, uitjes voor jeugdleden georganiseerd en hebben we voor de inwoners van Nederweert een geslaagde Mudrun opgezet.
Om dit alles in goede banen te leiden wordt intern maar ook extern door de secretaris gecommuniceerd. Denk hierbij aan praktische zaken waarbij leden op de hoogte gesteld worden van bepaalde activiteiten, eerste aanspreekpunt binnen de vereniging, en de administratie die komt kijken bij het jaarlijks diplomazwemmen voor de jeugdleden.
Graag willen we Reddingsbrigade Nederweert actief en gezond houden. Hiervoor zoeken wij een secretaris die zich met het dagelijks bestuur en alle andere leden in wil zetten voor deze mooie vereniging.

Tegenprestatie

Als vrijwilliger van de Reddingsbrigade Nederweert ben je onderdeel van een leuke, actieve en gezonde organisatie. Bovendien krijg je een gratis lidmaatschap en kun je dus gratis zwemmen.Ook is er een jaarlijks uitje  en een gratis etentje voor bestuursleden.