Advertentienummer: V1179

Advertentie details

Thema (soort werk):
Hand-en spandiensten
Hulpverlening
Technisch / Klussen
Wanneer:
Weekend
Maandelijks
In onderling overleg
Waar :
Weert Midden
Voor wie:
Individuen
Jongeren
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Handige vrijwilligers gezocht voor het Repair Café Weert. 

Bent u handig en/of beheerst u een technisch vak en wilt u als vrijwilliger een steentje bijdragen, dan kunt u zich aanmelden.

Wat is het Repair Cafe?
Het Repair Cafe is voor alle inwoners van Weert en omstreken. Locatie is Dr. Kuyperstraat 221. We houden op elke 2e zaterdag van de maand het Repair Café en zijn dan van 13:00 tot 16:00 open.
Omdat we de kosten zo laag mogelijk willen houden, zijn we afhankelijk van vrijwilligers. Bent u handig en/of beheerst u een technisch vak en wilt u als vrijwilliger een steentje bijdragen, dan zouden we het fijn vinden als u zich aanmeldt.

Mensen kunnnen die dag een defect artikel (bijv. fiets, kapotte jas) meebrengen en mogelijk dat een van onze handige vrijwilligers, het artikel kan repareren. De reparatie zelf is kosteloos. Mensen moeten voor het eventueel gebruikte reparatie-materiaal wel zelf betalen. Bij het Repair Café draait het om duurzaamheid, sociale contacten en budgetvriendelijkheid. Dit allemaal onder het genot van een kopje koffie/thee. Iedereen is welkom! 

Tegenprestatie

Het Repair Café bevordert de duurzaamheid, sociale cohesie en budgetvriendelijkheid in de maatschappij. U kunt hier dus een steentje aan bijdragen. U werkt in een gezellig team vrijwilligers en heeft daardoor leuke sociale contacten.