Advertentienummer: V2817

Advertentie details

Thema (soort werk):
Activiteitenbegeleiding
Bewegen (sport en spel)
Wanneer:
Avond
Waar :
Elders
Voor wie:
Individuen
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Ben je een enthousiasteling en een echte spelletjesfanaat? En geniet je daarnaast van het contact met de bewoners van Kempenhaeghe? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Twee maandagen per maand organiseert de afdeling “vrije tijd” een heuse quizclub voor de bewoners. Deze activiteit start om 18.30 uur en is rond 20.00 uur afgelopen. De deelnemers bestaan uit bewoners die door hun beperking niet meer thuis kunnen wonen, maar nog wel zelfredzaam zijn.

Jij bent de enthousiasteling die ze deze avond mag ontvangen en mag voorzien van koffie of thee. De quiz wordt gespeeld in groepjes van 4 á 5 personen en ze krijgen vooral beeldvragen. Na 2 maanden wordt er bekeken wie de meeste antwoorden goed heeft en ontvangt die avond een echte wisselbeker!

Wil jij echt het verschil maken voor de bewoners van Kempenhaeghe? En lijkt het jou gezellig om samen met hen te gaan quizzen? Dan zoeken wij jou!

Je kunt vrijblijvend contact opnemen via: 
Mail: vrijwilligersvacature@kempenhaeghe.nl   
Bel: 06-13325079 of 06 – 83524991

Zien we je snel?!
Paul Verhaeg en Chantal Simar (Recruitment)
Carlijn Ceelen (Coördinator Vrijwillige Inzet Kempenhaeghe)

* Vrijwilligerswerk is vrijwillig maar niet geheel vrijblijvend. Van vrijwilligers vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) bij de start van het vrijwilligerswerk. Kosten zijn voor de organisatie.

Tegenprestatie

Naast het werken in een ontzettend leuke omgeving, de kans om echt het verschil te maken en het feit dat je enorm van waarde bent voor een ander, willen wij als Kempenhaeghe ook graag laten merken dat we onze vrijwilligers erg waarderen.

Daarom krijg je als vrijwilliger onder andere: 
-Een reiskostenvergoeding
-Een eindejaarsattentie
-Een vrijwilligersfeest
-Gratis deelname aan cursussen en workshops
-Gratis deelname aan de personeelsvereniging
-Fitnessen tegen gereduceerd tarief