Advertentienummer: V2819

Advertentie details

Thema (soort werk):
Activiteitenbegeleiding
Bewegen (sport en spel)
Natuur / Dieren
Wanneer:
Middag
Weekend
Waar :
Weert Noord
Voor wie:
Individuen
Jongeren
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Stichting DSO organiseert iedere zaterdagmiddag, tussen 16.00 en 17.30 uur, paardrijden op de manege Laar voor mensen met een beperking. Hiervoor worden enthousiaste vrijwilligers gezocht. 

Onder de bezielende leiding van een groot aantal vrijwilligers wordt iedere week een groot aantal mensen met een beperking in staat gesteld om op vaste tijdstippen paard te rijden.

Wat ga je doen?
Een vrijwilliger bij het paardrijden assisteert bij het op- en afzadelen van de paarden, loopt naast de paarden in de manage om de ruiter te begeleiden en verricht andere hand-en-spandiensten.

De stichting DSO (Door Sport Ontspanning) stelt zich ten doel, binnen het gebied van de gemeente Weert en randgemeenten, de sportbeoefening door mensen met een beperking te bevorderen. Deze beperking kan zowel lichamelijk als geestelijk van aard zijn.
Het is prachtig werk om mensen met een beperking in de gelegenheid te stellen om te sporten! Iedere zaterdag (in de periode september - juni) ga je met een voldaan gevoel weer naar huis.

Voor meer informatie bezoek onze website.of neem contact op met Peter Camp 06-45228286 of email: petercamp@gmail.com

Tegenprestatie

Iedere week waardering en dankbaarheid van de deelnemer die jij begeleidt. Zij verheugen zich de hele week op deze paardrijles en dat zie je aan de deelnemers.
Met kerst is er altijd voor iedere vrijwilliger een cadeau en sowieso ieder jaar een super verzorgde & gezellige barbecue.