Advertentienummer: V2830

Advertentie details

Thema (soort werk):
Gastheer/ Gastvrouw
Zorg
Wanneer:
Ochtend
Middag
Wekelijks
In onderling overleg
Waar :
Weert Midden
Voor wie:
Individuen
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Het Toon Hermans Huis in Weert is een huis voor iedereen die direct of indirect met kanker wordt geconfronteerd. Wij zijn op zoek naar een gastheer/gastvrouw om onze gasten te ontvangen, begeleiden en ondersteunen.

Het Toon Hermans Huis Weert en omgeving is een fijne plek waar mensen die leven met en na kanker zich op hun gemak voelen. Een plek die niet kan bestaan zonder vrijwilligers. Er wordt gewerkt vanuit het gedachtegoed van positieve gezondheid.

Wat ga je doen?
Onze gastvrouwen en -heren zorgen er elke dag opnieuw voor dat de gasten worden ontvangen, begeleid en ondersteund. Dat ze zich welkom, veilig en gehoord voelen. Een rol die vraagt om aandacht en warmte, van mensen die er voor een ander willen zijn, die kunnen luisteren én zwijgen.

Word jij hier warm van en ben jij minimaal één dagdeel per week beschikbaar? Wil je graag meer weten over deze mooie en waardevolle functie? Neem dan contact met ons op via het e-mailadres administratie@toonhermanshuisweert.nl (t.n.v. Bertien Nijnens) of bel gerust naar 0495- 541444. Je bent van harte welkom om vrijblijvend kennis te komen maken. De koffie staat voor je klaar.

“De roem van mensen is slechts schijn. Je kunt alleen maar groot zijn in het klein.” -Toon Hermans

Tegenprestatie

De rol van gastheer/gastvrouw bij het Toon Hermans Huis en omgeving heeft én geeft zin. Want je geeft niet alleen de ander iets, maar ook jezelf. Het verbreedt je horizon en verrijkt je als mens. Bovendien leer je nieuwe mensen kennen en ervaar je hoe het is om bij een team te horen dat elkaar ondersteunt en aanvult.
Om de functie goed te kunnen vervullen volg je op termijn een 3-daagse basistraining.