Advertentienummer: V2834

Advertentie details

Thema (soort werk):
Adviseren
Verkoop / Uitleen
Wanneer:
Doordeweeks
Weekend
In onderling overleg
Waar :
Weert Midden
Voor wie:
Individuen
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Wil je graag als vrijwilliger in de Fair Trade werken? Dan is dit je kans!

De Fair Trade Shop (voorheen de Wereldwinkel) in de Beekstraat in Weert werkt uitsluitend met vrijwilligers. Op dit moment hebben wij een team van 18 dames, maar we willen dit graag uitbreiden met jou!

De meeste artikelen komen uit de derde Wereldlanden en op deze wijze ondersteunen wij deze mensen. We kopen nieuwe artikelen met enige regelmaat in via de groothandel, die op hun beurt nauwe contacten hebben met de producenten in de Derde Wereld. Onze “winst” reserveren wij voor projecten in deze derde Wereldlanden.

Wij zijn iedere dag geopend van 10.00 uur tot 17.30 uur. Op maandagochtend, koopavond en zondag (koopzondagen uitgezonderd) zijn wij gesloten. Je staat nooit alleen, maar met zijn tweeën. Om 14.00 uur wordt de winkeldienst overgenomen door twee andere vrijwilligers die tot half zes blijven. Ons kassasysteem met pinautomaat is volledig ingericht, zodat je dit snel kunt leren. Ook word je goed ingewerkt door zeer ervaren vrijwilligers.

Wil je graag iets verkopen en dan leuk inpakken? Bij ons krijg je die kans. Denk je na het lezen van deze advertentie, “dat lijkt me wel wat?”. Reageer snel en wij nemen contact met je op.

Tegenprestatie

Naast een leuke omgeving in een cadeauwinkel, ontvang je korting op je eigen aankopen. Daarnaast zijn wij een “ANBI” instelling, zodat je de gewerkte uren als gift op je inkomen mag aftrekken.