Advertentienummer: V2842

Advertentie details

Thema (soort werk):
Gastheer/ Gastvrouw
Wanneer:
Ochtend
Middag
Doordeweeks
Wekelijks
Waar :
Weert Midden
Voor wie:
Individuen
Jongeren
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Voor onze Warm Wonen Winkel zijn we op zoek naar vrijwilligers, die het leuk vinden om één of meerdere dagdelen gastvrouw/gastheer te zijn in ons informatiecentrum.

De Warm Wonen Winkel is het informatiecentrum waar inwoners van Weert terecht kunnen met hun vragen over energiebesparing, isolatie, zonnepanelen, warmtepompen, wetgeving, subsidies en de verduurzaming van hun eigen omgeving.

Wat ga je doen?

  • Bezoekers te woord staan
  • Invullen van een aanvraagformulier samen met de bezoekers
  • Opnemen van de telefoon 
  • Meehelpen met PR-activiteiten in het informatiecentrum

Wat verwachten we van je?

  • Je bent klantvriendelijk en makkelijk in de omgang met andere mensen
  • Je bent leergierig en geïnteresseerd in alles wat met de energietransitie te maken heeft
  • Je bent digitaal vaardig (Microsoft Office 365)
  • Je werkt graag in teamverband

Wie zijn wij?
De Warm Wonen Winkel is een onderdeel van het project Warm Wonen in Weert, waarbij de gemeente Weert, WeertEnergie en Wonen Limburg samenwerken om de energietransitie in Weert te faciliteren. De Warm Wonen Winkel is gevestigd aan de Meikoel 3 in Weert en is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 – 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 – 15.00 uur.

INTERESSE?
Lijkt je dit wat, stuur dan een korte motivatie en je contactgegevens naar projectbureau@weertenergie.nl. We nemen snel contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Kijk voor meer informatie op www.warmwoneninweert.nl

Tegenprestatie

Vrijwilligers krijgen een basiscursus over allerlei aspecten van de energietransitie en worden begeleid door ervaren energiecoaches. Ook kunnen zij deelnemen aan kennisbijeenkomsten. Hierin worden onderlinge ervaringen uitgewisseld en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van techniek en regelgeving gedeeld. In het centrum werk je samen met de beheerder en energiecoaches. Bij het te woord staan van de bezoekers kun je een beroep op hen doen.