Advertentienummer: V2843

Advertentie details

Thema (soort werk):
Activiteitenbegeleiding
Administratief
Hand-en spandiensten
Zorg
Wanneer:
Ochtend
Middag
Doordeweeks
Wekelijks
In onderling overleg
Waar :
Weert Midden
Voor wie:
Individuen
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Onze cliënt zoekt een vrijwilliger die hem kan helpen met tekstverwerking aan de computer.

Op de locatie PSW Multi werken onze cliënten o.a. met de computer. Een van onze cliënten zou graag meer willen met de computer met betrekking tot tekstverwerking in Word. 

Hij kan dit echter niet alleen en heeft hier een paar extra handen voor nodig. Je werkt dan samen met hem aan het uitwerken van notulen, maken van agenda of andere tekstverwerkings opdrachten.

Het gaat om de maandagmiddag van 13.15 tot 15.30 uur of donderdagochtend van 09.30 tot 12.15 uur of donderdagmiddag van 13.15 tot 15.30 uur. Dit kan in overleg afgestemd worden.

Tegenprestatie

Wat heeft PSW te bieden?
Leuk vrijwilligerswerk in een open organisatie met een goede werksfeer, waarbij de bijdrage van elke vrijwilliger ertoe doet en bijdraagt aan de kwaliteit van bestaan. Het werk als vrijwilliger bij PSW biedt veel plezier en een grote voldoening en/of biedt de kans om ervaring op te doen met het werken met mensen met een verstandelijke beperking.

PSW hanteert voor vrijwilligers een reiskostenvergoeding, attentieregeling, aansprakelijkheidsverzekering en thema-avonden.