Advertentienummer: V2850

Advertentie details

Thema (soort werk):
Gastheer/ Gastvrouw
Maaltijdverzorging/buffetwerk
Zorg
Wanneer:
Middag
Avond
Doordeweeks
Wekelijks
In onderling overleg
Waar :
Weert Noord
Weert Midden
Weert
Online
Voor wie:
Individuen
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Samen eten is natuurlijk veel gezelliger dan alleen. Elke avond kunnen bewoners deelnemen aan een gezamenlijke broodmaaltijd in Gasterij de Stoof. We zoeken gastvrije en enthousiaste vrijwilligers die willen ondersteunen op woensdag of donderdag.

Samen eten is natuurlijk veel gezelliger dan alleen op een appartement eten. Daarom kunnen bewoners van woonzorgcentrum Hushoven elke namiddag deelnemen aan een gezamenlijke broodmaaltijd in Gasterij de Stoof.

We zoeken vrijwilligers die deze sfeervolle activiteit willen ondersteunen. Denk hierbij aan tafels dekken, bewoners halen, koffie serveren, ondersteunen tijdens de broodmaaltijd, een praatje maken, opruimen enz.

Je werkt als vrijwilliger samen met medewerkers van de gasterij de Stoof die ook aanwezig zijn. De werktijden zijn van 16.00 - 18.00 uur (en zijn eventueel te combineren met andere vrijwilligerstaken). We zoeken nog vrijwilligers voor de woensdag of donderdag. Affiniteit met ouderen, gastvrijheid en goede communicatieve vaardigheden zijn gewenst.

Neem voor meer informatie over deze leuke vacature vrijblijvend contact op met John Seuren, coördinator Vrijwilligerswerk Stichting Land van Horne. 

Tegenprestatie

Wat leuk dat je interesse hebt om mogelijk als vrijwilliger binnen stichting Land van Horne aan de slag te gaan.
Als vrijwilliger ben je van onschatbare waarde voor ouderen én voor onze organisatie. Vrijwilligers geven de zorg kleur. Een bezoekje, jouw aandacht en ondersteuning, het samen ondernemen van activiteiten dragen er aan bij dat cliënten zich prettig voelen en een fijne dag hebben. En je krijgt er zelf ook iets voor terug. Je ontmoet nieuwe, bijzondere mensen en kunt je kwaliteiten inzetten voor anderen. Het is ook nog eens heel dankbaar en betekenisvol werk. Kortom; een hele verrijking!
Vrijwilligers zijn door ons goed verzekerd en geïnformeerd en krijgen daarnaast onder andere een kerstpakket, scholingen en een jaarlijkse feestavond aangeboden.