Advertentienummer: V2860

Advertentie details

Thema (soort werk):
Activiteitenbegeleiding
Bewegen (sport en spel)
Hulpverlening
Zorg
Wanneer:
Ochtend
Doordeweeks
Wekelijks
In onderling overleg
Waar :
Weert Noord
Weert Midden
Weert
Voor wie:
Groepen
Individuen
Jongeren
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Vind jij het leuk om met onze bewoners van het zorgcentrum te gaan wandelen en hen een fijne dag te bezorgen? We zoeken nog enthousiaste vrijwilligers voor de donderdagochtend.

Een ommetje maken. In beweging komen. Een frisse neus halen. Genieten van het buiten zijn enz.
Op donderdagochtend (van 10.15 - 11.45 uur), zoeken we enthousiaste vrijwilligers die met onze dementerende bewoners van woonzorgcentrum Hushoven willen gaan wandelen en aansluitend een kopje koffie willen drinken in onze gasterij.

Het gaat hier om een gezamenlijk groepsactiviteit, al bestaat de mogelijkheid ook om op een andere dag individueel met onze bewoners te gaan wandelen. Affiniteit met kwetsbare ouderen, inlevingsvermogen, een rolstoel kunnen duwen, geduld, zelfstandigheid en goede communicatieve vaardigheden zijn gewenst.

Interesse?
We hopen dat we je interesse gewekt hebben? Neem voor meer informatie over deze leuke vacature vrijblijvend contact op met John Seuren, coördinator vrijwilligerswerk, Stichting Land van Horne. 

Tegenprestatie

Leuk dat je interesse hebt om als vrijwilliger binnen Stichting Land van Horne aan de slag te gaan.
Als vrijwilliger ben je van onschatbare waarde voor ouderen én voor onze organisatie. Vrijwilligers geven de zorg kleur. Een bezoekje, jouw aandacht, het samen ondernemen van activiteiten dragen er aan bij dat cliënten zich prettig voelen. En je krijgt er zelf ook iets voor terug. Je ontmoet nieuwe, bijzondere mensen en kunt je kwaliteiten inzetten voor anderen. Het is ook nog eens heel dankbaar werk. Kortom: een hele verrijking!

Vrijwilligers zijn door ons goed verzekerd en geïnformeerd en krijgen daarnaast o.a. een kerstpakket, scholingen en een jaarlijkse feestavond aangeboden. Voor meer informatie zie ook de website van Stichting Land van Horne.