Advertentienummer: V2865

Advertentie details

Thema (soort werk):
Activiteitenbegeleiding
Kunst / Cultuur
Zorg
Wanneer:
Middag
Wekelijks
In onderling overleg
Waar :
Weert Noord
Weert Midden
Weert
Voor wie:
Individuen
Jongeren
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Iedere dinsdagmiddag brengen we binnen woonzorgcentrum Hushoven de magie van muziek tot leven, door samen met onze bewoners oude, geliefde liedjes te zingen. Voor deze gezellige en sfeervolle activiteit zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.

Wat kun je doen?
-Bewoners begeleiden naar de activiteit
-Meezingen met ons vrolijke 'koor'
-Koffie en thee serveren
-De liedjes begeleiden op keyboard of piano

Dit is een fantastische kans om deel uit te maken van een leuk activiteitenteam, nieuwe mensen te ontmoeten en je muzikale talenten te delen. Bovendien is het een eenvoudige en leuke manier om een positieve impact te hebben op de dag van onze bewoners.

Hou jij van muziek en wil je onze bewoners een geweldige middag bezorgen? Vind je het leuk om samen te werken met een team van gezellige collega's? Neem dan vrijblijvend contact op met John Seuren, coördinator Vrijwilligerswerk bij Stichting Land van Horne.

Kom jij ons team versterken en samen met ons zingen? De koffie staat voor je klaar :)

Tegenprestatie

Word vrijwilliger bij Stichting Land van Horne en maak het verschil!
Als vrijwilliger bij Stichting Land van Horne krijg je niet alleen de kans om iets moois te doen voor anderen, maar ook om zelf te groeien en nieuwe ervaringen op te doen. Je wordt een gewaardeerd lid van ons team en we zorgen ervoor dat jouw inzet niet onopgemerkt blijft.

Wat bieden wij jou?
-Een warme en dankbare omgeving waar jouw inzet echt gewaardeerd wordt
-Een aantrekkelijke attentie-regeling om je te bedanken voor je inzet
-Een reiskostenvergoeding zodat je zonder zorgen bij ons kunt komen
-De mogelijkheid om deel te nemen aan interessante cursussen, zoals o.a. :‘Begeleiden van cliënten in een rolstoel’ ‘Dementie en onbegrepen gedrag’

Bij Stichting Land van Horne krijg je de kans om nieuwe vaardigheden te leren en waardevolle ervaring op te doen die je ook in de toekomst van pas zal komen. Bovendien ontmoet je andere enthousiaste vrijwilligers en maak je deel uit van een hechte en gezellige gemeenschap.
Dus, ben jij op zoek naar een betekenisvolle manier om je vrije tijd te besteden en wil je iets betekenen voor anderen? Meld je dan aan als vrijwilliger bij Stichting Land van Horne en ontdek hoe leuk en waardevol vrijwilligerswerk kan zijn!