Advertentienummer: V2878

Advertentie details

Thema (soort werk):
Activiteitenbegeleiding
Bewegen (sport en spel)
Gastheer/ Gastvrouw
Wanneer:
Middag
Maandelijks
Waar :
Weert Zuid
Voor wie:
Individuen
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Vind jij het leuk om de handen uit de mouwen te steken? En houd je van muziek en gezelligheid? Dan is de Wijkraad Moesel op zoek naar jou. 


Voor de zeer gezellige en succesvolle activiteit: senioren dansen, zoeken we verschillende vrijwilligers die ons team komt versterken. Tijdens deze dansmiddagen wordt er gedaan aan stijldansen en line dance. Een DJ zorgt hierbij voor de muziek. Dansen is leuke manier van in beweging zijn. Maar ook het maken van een praatje met anderen is net zo belangrijk. De dansmiddagen zijn één keer per maand op zondagmiddag en vinden plaats in buurthuis Moesel.

Als vrijwilliger zijn er verschillende taken waarbij je kan worden ingezet. Zoals:
-Gasten ontvangen
-Drankjes rondbrengen, lege glazen weer ophalen
-Opbouwen en afbouwen van de zaal
-Eventueel het verzorgen van een bardienst


Heb je interesse? Wil je een keertje komen kijken? Neem dan met ons contact op. We gaan graag met je in gesprek. 

De Wijkraad bestaat uit een leuk team van betrokken inwoners uit de wijk Moesel. De Wijkraad zet zich in voor sociale activiteiten, veiligheid, wonen en verkeer. Verder voert de Wijkraad overleg met de gemeente, Politie, Punt Welzijn, Wonen Limburg en andere organisaties, de in de wijk actief zijn. De Wijkraad organiseert ook verschillende activiteiten zoals de kinderdisco, senioren-dansmiddag, Halloween disco, buitenspeeldag. Je kunt ook bij de Wijkraad terecht voor ondersteuning als je een activiteit in de wijk wil opzetten. Kortom de Wijkraad zorgt er samen met anderen voor dat de wijk Moesel een fijne plek is om te wonen en te leven.

 

Tegenprestatie

We hebben een leuk team wat open staat voor jouw input. We hebben jaarlijks een etentje met het bestuur en een gezellig samenzijn na de laatste vergadering voor de vakantie.