Advertentienummer: V2879

Advertentie details

Thema (soort werk):
Evenement
Wanneer:
Avond
In onderling overleg
Waar :
Weert Zuid
Voor wie:
Individuen
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Kom jij ons een handje helpen bij de kinderdisco in Moesel? 

Drie keer per jaar wordt er voor de jeugd van de basisschool uit Moesel een fantastisch leuke kinderdisco georganiseerd. Er doen zoveel kinderen aan mee. Het is één van de meest succesvolle activiteiten in de wijk. De disco is altijd op vrijdagavond in Buurthuis Moesel. Samen met andere vrijwilligers zorg je voor een leuke avond voor de jeugd. Per activiteit ben je ongeveer 4 tot 8 uur aan de slag. Dit is de voorbereiding en de activiteit zelf.

We kunnen je hulp goed gebruiken bij het opbouwen en afbouwen, drankjes verzorgen en eventueel een bardienst draaien. De disco's zijn altijd alcoholvrij. Heb je interesse? Of wil je een keertje vrijblijvend meedraaien? Neem dan gerust contact met ons op.

De Wijkraad bestaat uit een leuk team van betrokken inwoners uit de wijk Moesel. De Wijkraad zet zich in voor sociale activiteiten, veiligheid, wonen en verkeer. Verder voert de Wijkraad overleg met de gemeente, Politie, Punt Welzijn, Wonen Limburg en andere organisaties, de in de wijk actief zijn. De Wijkraad organiseert ook verschillende activiteiten zoals de kinderdisco, senioren-dansmiddag, Halloween disco, buitenspeeldag. Je kunt ook bij de Wijkraad terecht voor ondersteuning als je een activiteit in de wijk wil opzetten. Kortom de Wijkraad zorgt er samen met anderen voor dat de wijk Moesel een fijne plek is om te wonen en te leven. 


Tegenprestatie

We hebben een leuk team wat open staat voor jouw input. We hebben jaarlijks een etentje met het bestuur en een gezellig samenzijn na de laatste vergadering voor de vakantie.