Advertentienummer: V2881

Advertentie details

Thema (soort werk):
Hand-en spandiensten
Onderhoud/schoonmaak
Wanneer:
Ochtend
Middag
Doordeweeks
Wekelijks
In onderling overleg
Waar :
Weert
Voor wie:
Individuen
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Wat is er nu leuker dan in de tuin werken en daar ook nog eens iemand enorm blij mee maken? Punt Welzijn is op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om kleine klusjes uit te voeren in de tuin bij mensen thuis, die dit zelf niet meer kunnen.

Wat ga je doen?

De tuinvrijwilligers verrichten hand- en spandiensten voor inwoners uit de gemeente Weert. Als tuinvrijwilliger ga je op aanvraag van inwoners uit de gemeente Weert,  helpen met de tuin. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het verwijderen van onkruid of snoeiwerkzaamheden. De aanvragen zijn dus uiteenlopend. Je bent het visitekaartje van Punt Welzijn en laat de bewoners na je klus met een glimlach achter. Werkdag(en) en tijden zijn in overleg. We houden uiteraard rekening met jouw mogelijkheden.

Jouw talent!

-Je bent een echte aanpakker; 
-Affiniteit met tuinieren 
-Enthousiast en je werkt graag met een glimlach; 
-In staat zelfstandig te werken. 

Tegenprestatie

Wat bieden wij? 
-Als vrijwilliger word je ingeschreven bij Punt Welzijn. Je komt dan in aanmerking voor bijeenkomsten met andere vrijwilligers, deskundigheidsbevordering, ondersteuning door een medewerker en gezellige waarderingsactiviteiten & attenties. Voor meer informatie zie ook de website van Punt Welzijn. 
-Je wordt onderdeel van een gezellig team, met leuke vrijwilligers.