Advertentienummer: V2890

Advertentie details

Thema (soort werk):
Hand-en spandiensten
Vervoer
Wanneer:
Ochtend
Middag
Doordeweeks
Wekelijks
In onderling overleg
Waar :
Weert
Voor wie:
Individuen
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

ANWB en Punt Welzijn vinden het belangrijk dat iedereen mobiel kan zijn. ANWB AutoMaatje van Punt Welzijn zorgt ervoor dat plaatsgenoten die minder mobiel zijn, vervoer krijgen van vrijwilligers met een auto. Momenteel zijn we op zoek naar een enthousiaste telefonist! Wil jij hierover meer weten? Lees dan snel verder.

Telefonist
Bij ANWB AutoMaatje is de telefonist de persoon die aanvragen voor vervoer aanneemt en inplant. Dat gaat telefonisch en met een digitaal systeem. Het is dus belangrijk dat je overweg kunt met een mobiele telefoon en een computer. De telefonist is de contactpersoon tussen de aanvrager en de chauffeur. Je draait jouw dienst tussen 10.00 en 12.00 uur op een doordeweekse dag, de dagen zijn in overleg. Je kunt deze diensten vanuit thuis uitvoeren of vanuit het kantoor van Punt Welzijn.

Contact
Wil jij een bijdrage leveren aan de vervoersmogelijkheden voor minder mobiele stadsgenoten? En lijkt het jou leuk om deze uitdaging aan te gaan? Neem dan contact op met Punt Welzijn via vrijwillige-inzet@puntwelzijn.nl of 06-57476416.

Nederweert
ANWB Automaatje Weert van Punt Welzijn rijdt specifiek voor inwoners uit de gemeente Weert. Woon je in Nederweert? Neem dan ook even contact op met Punt Welzijn om de mogelijkheden te bespreken.

Tegenprestatie

Wat bieden wij?
-Als vrijwilliger word je ingeschreven bij Punt Welzijn. Je komt dan in aanmerking voor bijeenkomsten met andere vrijwilligers, deskundigheidsbevordering, ondersteuning door een medewerker en gezellige waarderingsactiviteiten en attenties. Voor meer informatie zie ook de website van Punt Welzijn.
-Punt Welzijn biedt een stimulerende en uitdagende (vrijwilligers)werkomgeving met ruimte voor je eigen ontwikkeling.
-Je wordt onderdeel van een gezellig team, met leuke vrijwilligers en gasten.