Advertentienummer: M2901

Advertentie details

Thema:
Sociaal contact
Activiteit:
Wandelen
Wanneer:
Ochtend
Middag
Avond
Doordeweeks
Weekend
In overleg
Wekelijks
Maandelijks
Waar:
Elders
Vraag/aanbod:
Maatje gevraagd

Lange omschrijving

Bij Kempenhaeghe, locatie Kievithof, woont Hans, een man van 83 jaar. Ondanks dat hij slechter hoort en ziet, geniet hij intens van de kleine dingen in het leven. Wat hem het meeste plezier en rust brengt? Een heerlijke wandeling in de buitenlucht.

Hans kan soms moeilijk aangeven wat hij wil, maar als hij zich goed voelt, deelt hij graag zijn wensen met je. Hij heeft geen last van epileptische aanvallen, maar bevindt zich wel in de laatste fase van zijn leven. Soms kan hij onrustig zijn en dat uiten in wilde bewegingen, maar dit is slechts een teken van de innerlijke onrust die hij ervaart.

Wij zoeken iemand – man of vrouw – die met Hans wil wandelen en hem dat stukje vreugde kan geven. Of je nu doordeweeks of in het weekend tijd hebt, maakt voor ons niet uit; elke wandeling betekent veel voor Hans.

Zie jij jezelf al wandelen met Hans, genietend van de buitenlucht en elkaars gezelschap? Aarzel dan niet en neem contact op met ons. Hans kijkt ernaar uit om samen met jou rust en plezier te vinden tijdens een mooie wandeling.

Nieuwsgierig geworden?
Neem dan vrijblijvend contact op met ons wervingsteam. 
Paul Verhaeg en Chantal Simar (Recruitment)
Carlijn Ceelen (Coördinator Vrijwillige Inzet Kempenhaeghe)

Je bent van harte welkom!
E-mail: vrijwilligersvacature@kempenhaeghe.nl
Tel: 06-83524991 of 06-13325079

* Vrijwilligerswerk is vrijwillig maar niet geheel vrijblijvend. Van vrijwilligers vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) bij de start van het vrijwilligerswerk. 

Tegenprestatie

Naast het werken in een ontzettend leuke omgeving, de kans om echt het verschil te maken en het feit dat je enorm van waarde bent voor een ander, willen wij als Kempenhaeghe ook graag laten merken dat we onze vrijwilligers erg waarderen.

 Daarom krijg je als vrijwilliger o.a.
- een reiskostenvergoeding
- een eindejaarsattentie
- een vrijwilligersfeest
- gratis deelname aan cursussen en workshops
- gratis deelname aan de personeelsvereniging
- fitnessen tegen gereduceerd tarief

En natuurlijk een kaartje op je verjaardag!