Advertentienummer: V2923

Advertentie details

Thema (soort werk):
Activiteitenbegeleiding
Educatie
Gastheer/ Gastvrouw
Hulpverlening
Wanneer:
Ochtend
Doordeweeks
Wekelijks
In onderling overleg
Waar :
Weert Noord
Weert
Voor wie:
Groepen
Individuen
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Woonzorgcentrum Hushoven is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor een nieuwe mannenactiviteit waarin houtbewerking en gezellig samenzijn centraal staan.

Wat houdt de activiteit in?
Elke vrijdagochtend van 10.30 tot 12.00 uur komen we met bewoners samen voor een ontspannen en plezierige ochtend. Onder het genot van een kop koffie wordt er volop gepraat, gelachen en kan er wellicht nog eens een mop verteld worden. Daarnaast steken we samen de handen uit de mouwen om aan eenvoudige houtbewerkingsprojecten te werken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het maken en schilderen van vogelhuisjes.

Waarom meedoen?
Als vrijwilliger voor deze activiteit heb je de kans om echt van betekenis te zijn voor onze bewoners. Door jouw inzet zorg je ervoor dat zij een fijne en waardevolle vrijdagochtend beleven. Jij bent degene die hen een lach op het gezicht bezorgt, met een praatje, een grap en een gezamenlijke activiteit. Je maakt deel uit van een hecht en gezellig team waar jouw bijdrage enorm gewaardeerd wordt. Samen zorgen we ervoor dat elke week een moment is waar onze bewoners naar uitkijken.

Wat zoeken we?
We zoeken vrijwilligers die:
-Geduldig zijn en affiniteit hebben met kwetsbare ouderen
-Genieten van een goed gesprek en een gezellige sfeer
-Interesse hebben in houtbewerking
-Willen bijdragen aan het welzijn van onze bewoners en zin hebben in een plezierige vrijdagochtend

Wanneer?
Iedere vrijdag van 10.30 - 12.00 uur. 

Heb jij interesse?
Lijkt het je leuk om samen met ons team en de bewoners iets bijzonders te doen? Neem dan vrijblijvend contact op met John Seuren, coördinator Vrijwilligerswerk bij Stichting Land van Horne. We kijken ernaar uit je te verwelkomen, en de koffie staat al klaar!

Doe mee en maak een verschil!

Tegenprestatie

**Word vrijwilliger bij Stichting Land van Horne en maak het verschil!**
Als vrijwilliger bij Stichting Land van Horne krijg je niet alleen de kans om iets moois te doen voor anderen, maar ook om zelf te groeien en nieuwe ervaringen op te doen. Je wordt een gewaardeerd lid van ons team en wij zorgen ervoor dat jouw inzet niet onopgemerkt blijft.

Wat bieden wij jou?
-Een warme en dankbare omgeving waar jouw inzet echt gewaardeerd wordt
-Een aantrekkelijke attentie-regeling om je te bedanken voor je inzet
-Een reiskostenvergoeding zodat je zonder zorgen bij ons kunt komen
-De mogelijkheid om deel te nemen aan interessante cursussen, zoals:
Begeleiden van cliënten in een rolstoel’ en ‘Dementie en onbegrepen gedrag’

Bij Stichting Land van Horne krijg je de kans om nieuwe vaardigheden te leren en waardevolle ervaring op te doen die je ook in de toekomst van pas zal komen. Bovendien ontmoet je andere enthousiaste vrijwilligers en maak je deel uit van een hechte en gezellige vrijwilligersgroep.

Dus, ben jij op zoek naar een betekenisvolle manier om je vrije tijd te besteden en wil je iets betekenen voor anderen? Meld je dan aan als vrijwilliger bij Stichting Land van Horne en ontdek hoe leuk en waardevol vrijwilligerswerk kan zijn!