Advertentienummer: V2925

Advertentie details

Thema (soort werk):
Activiteitenbegeleiding
Administratief
Adviseren
Bewegen (sport en spel)
Communicatie/PR
Evenement
Gastheer/ Gastvrouw
Hand-en spandiensten
Maaltijdverzorging/buffetwerk
Coach
Onderhoud/schoonmaak
Organiseren
Technisch / Klussen
Wanneer:
Ochtend
Middag
Avond
Doordeweeks
Weekend
Wekelijks
Eenmalig
Projectmatig
In onderling overleg
Waar :
Weert Midden
Weert
Voor wie:
Groepen
Individuen
Jongeren
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Wil jij ons helpen om van de komende feestdagen 'de mooiste ooit' te maken? We zoek vrijwilligers voor de periode vanaf 6 december 2024 t/m 10 januari 2025. Wil jij hierover meer weten? Lees dan snel verder.

In het Weerter Winterparadijs gaan we er voor om duizenden kinderen en volwassenen een prachtige beleving aan te bieden. Die beleving vindt plaats op de schaatsbaan, maar zeker ook tijdens een heel gevarieerd programma met diverse activiteiten. Van een workshop kerststukjes maken tot een kerstdiner verzorgen voor mensen die gezelschap zoeken. En van een spinningmarathon voor het goede doel tot een bingo-avond met een leuk thema. We zoek vrijwilligers voor de periode 6 december t/m 10 januari. 

Je leest het al, wij zoeken enthousiaste vrijwilligers in verschillende categorieën, zoals:

Vrijwilliger rondom het schaatsen:

  • IJsmeesters
  • Toezichthouders
  • Schaatsverhuur

Vrijwilliger rondom activiteiten:

  • Coördinatoren
  • Vrijwilligers ( bijvoorbeeld  barpersoneel of mensen die graag wafels bakken)

Vrijwilliger op- en afbouw:

  • Timmerman/Elektricien

Bij de opbouw van het Weerter Winterparadijs zoeken we mensen met twee rechter handen die willen timmeren, monteren en afwerken.

  • Aanpakkers

Ook zoeken we mensen die simpelweg aan willen pakken en alles op de juiste plaats willen zetten. Uiteraard willen we ook de afbouw soepel laten verlopen zodat we van veel materialen ook in 2025/2026 weer gebruik kunnen maken

De opbouwers beginnen 5 dagen voor het evenement, en ook de afbouw zal 5 dagen nodig hebben. We zoeken vrijwilligers voor de periode 6 december t/m 10 januari

Vrijwilliger randzaken: 

  • Planning
  • Sponsoring

Heb je zelf een activiteit in gedachten? Laat het ons weten en we gaan samen kijken of dit mogelijk is. Ook als je nog geen idee hebt welke taken je zou willen doen, zouden we graag al met je in contact komen als je vrijwilliger van Weerter Winter Paradijs wil worden. Ook zonder diploma’s of veel ervaring ben je bij ons van harte welkom. Enthousiasme en plezier staat voorop!

Tegenprestatie

Uiteraard gaat je inzet voor het Weerter Winterparadijs vooral gepaard met een hele gezellige kerstsfeer. Je maakt deel uit van ons leuke team, kan veel leren, en maakt nieuwe vrienden. Onze vrijwilligers zijn naargelang hun inzet buiten hun diensten ook welkom op de vele activiteiten. Tot slot mogen zij tijdens werktijd rekenen op eten en drinken.