Advertentienummer: V2939

Advertentie details

Thema (soort werk):
Gastheer/ Gastvrouw
Maaltijdverzorging/buffetwerk
Wanneer:
Middag
Avond
Doordeweeks
Weekend
Wekelijks
In onderling overleg
Waar :
Weert Noord
Weert Midden
Weert
Voor wie:
Individuen
Jongeren
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Woonzorgcentrum Hushoven zoekt gastvrije en enthousiaste vrijwilligers voor een sfeervolle broodmaaltijdactiviteit. Samen eten is zoveel gezelliger dan alleen, en deze gezamenlijke maaltijden bieden bewoners een mooi moment van verbinding en samenzijn.

Wat houdt de activiteit in?
Elke namiddag, van ongeveer 16.30 tot 18.00 uur, komen bewoners samen in Gasterij de Stoof om te genieten van een gezamenlijke broodmaaltijd. Als vrijwilliger draag je bij aan een gezellige sfeer door te helpen met het dekken van de tafels, het serveren van koffie en thee,  en het ondersteunen tijdens de maaltijd.  Na afloop zorg je samen met collega’s van de Gasterij voor een nette opruiming. Een vriendelijk praatje met onze gasten maakt het helemaal af.

Waarom meedoen?
Als vrijwilliger speel je een belangrijke rol in het creëren van een warme en gastvrije eetervaring voor onze bewoners. Door jouw aanwezigheid en inzet zorg je ervoor dat de maaltijd een gezellig en waardevol moment van de dag wordt. Je werkt samen met het team van Gasterij de Stoof en jouw hulp wordt enorm gewaardeerd. Dit is de perfecte kans om iets bijzonders te doen voor de bewoners en een glimlach op hun gezicht te toveren.

Wat zoeken we?
We zoeken vrijwilligers die:

  • Affiniteit hebben met kwetsbare ouderen
  • Gastvrij zijn en geduld hebben
  • Een gezellige sfeer kunnen creëren en goed kunnen communiceren
  • Zin hebben om bij te dragen aan een gezellige middag en avond

Wanneer?
Van 16.30 tot 18.00 uur op maandag, dinsdag en/of donderdag. Dagen in overleg en eventueel te combineren met andere vrijwilligerstaken.

Heb jij interesse?
Lijkt het je leuk om samen met ons team te komen versterken?  Neem dan vrijblijvend contact op met John Seuren, coördinator Vrijwilligerswerk bij Stichting Land van Horne. De koffie staat voor je klaar!

Doe mee en maak een verschil!

Tegenprestatie

**Word vrijwilliger bij Stichting Land van Horne en maak het verschil!**
Als vrijwilliger bij Stichting Land van Horne krijg je niet alleen de kans om iets moois te doen voor anderen, maar ook om zelf te groeien en nieuwe ervaringen op te doen. Je wordt een gewaardeerd lid van ons team en wij zorgen ervoor dat jouw inzet niet onopgemerkt blijft.

Wat bieden wij jou?

  • Een warme en dankbare omgeving waar jouw inzet echt gewaardeerd wordt
  • Een aantrekkelijke attentie-regeling om je te bedanken voor je inzet
  • Een reiskostenvergoeding zodat je zonder zorgen bij ons kunt komen
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan interessante cursussen, zoals:

Begeleiden van cliënten in een rolstoel’ en ‘Dementie en onbegrepen gedrag’

Bij Stichting Land van Horne krijg je de kans om nieuwe vaardigheden te leren en waardevolle ervaring op te doen die je ook in de toekomst van pas zal komen. Bovendien ontmoet je andere enthousiaste vrijwilligers en maak je deel uit van een hechte en gezellige vrijwilligersgroep.

Dus, ben jij op zoek naar een betekenisvolle manier om je vrije tijd te besteden en wil je iets betekenen voor anderen? Meld je dan aan als vrijwilliger bij Stichting Land van Horne en ontdek hoe leuk en waardevol vrijwilligerswerk kan zijn!