Advertentienummer: V1354

Advertentie details

Thema (soort werk):
Activiteitenbegeleiding
Wanneer:
Ochtend
Wekelijks
Waar :
Weert Zuid
Voor wie:
Groepen
Individuen
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Ben jij muzikaal aangelegd en daarmee dus de vrijwilliger waarnaar we op zoek zijn?

In SGL activiteitencentrum te Weert (SGL) zoekt men vrijwilligers voor de activiteit ritme en muziek, RGM. We zijn op zoek naar vrijwilligers die  hieraan mee willen helpen.

Hulp is gevraagd op woensdagochtend.

Tegenprestatie

Je bent van harte welkom als vrijwilliger bij SGL! Als vrijwilliger ben je van onschatbare waarde. Je wordt op een positieve manier betrokken bij een team; je werkt samen met anderen - medewerkers en vrijwilligers. Je draagt een steentje bij aan het welzijn en welbevinden van onze cliënten. En zelf krijg je er ook iets voor terug: je ontmoet veel mensen waarbij je jouw specifieke kwaliteiten kunt inzetten voor de ander. Zo creëer je met name ook een stukje persoonlijke aandacht voor jezelf; plezier door contact te hebben met anderen, zingeving en een saamhorigheidsgevoel. Kortom: we waarderen je komst en hulp bij allerlei activiteiten. Een verrijking voor jezelf én onze cliënten.

Bij SGL ben je goed verzekerd en geïnformeerd, kun je rekenen op ondersteuning, worden onkosten vergoed en worden scholingen aangeboden op het gebied van dementie, NAH en afasie.