Advertentienummer: V1548

Advertentie details

Thema (soort werk):
Hulpverlening
Natuur / Dieren
Vervoer
Wanneer:
Ochtend
Middag
Avond
Doordeweeks
Weekend
In onderling overleg
Waar :
Weert Noord
Elders
Voor wie:
Individuen
Jongeren
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Vrijwilligerswerk is niet alleen leuk en leerzaam, maar ook uitdagend en vooral heel dankbaar. Iedereen kan een geschikte vrijwilliger zijn. Of je nog studeert, werkt, net met pensioen bent of gewoon wat tijd over hebt. De dierenambulance is een uitstekende plek wanneer je van dieren houdt en graag met mensen in contact komt. Je komt in aanraking met verschillende dieren en mensen in verschillende situaties. Dieren staan bij ons natuurlijk centraal, maar in vele situaties bied je ook hulp aan de mensen zelf.

De werkzaamheden bij de dierenambulance zijn afwisselend. Geen dienst of melding is hetzelfde. Denk hierbij aan een vermiste kat herenigen met de eigenaar, of een gewonde zwaan vangen en naar de dierenarts vervoeren. Hoe je dienst er ook uitziet, je sluit iedere dienst af met het gevoel dat jij dieren in nood geholpen hebt of op rustige tijden mee te helpen in terrein onderhoud en / of dierverzorging. 

Het werkgebied omvat regio Weert en regio Nederweert. We starten de ritten vanuit Graafschap Hornelaan 201.Vooraf heb je een kennismakings- en intakegesprekje.

Het is verplicht om een geldig rijbewijs B te hebben. Ook voor bijrijders. 

Tegenprestatie

Wij bieden een super gezellige en sfeervolle werkplek met dito collega's. Je komt in een hecht team van dierenliefhebbers terecht. Daarnaast ondernemen we ook leuke activiteiten samen buiten het vrijwilligerswerk om.