Advertentienummer: V2431

Advertentie details

Thema (soort werk):
Activiteitenbegeleiding
Bewegen (sport en spel)
Zorg
Wanneer:
In onderling overleg
Waar :
Nederweert
Voor wie:
Individuen
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Een tochtje op de duofiets met cliënten van zorgcentrum St. Joseph. Nederweert en omgeving is prachtig en daar willen cliënten van zorgcentrum St. Joseph graag van genieten.

Als door fysieke of mentale beperkingen fietsen niet meer zelfstandig lukt, dan is het fijn dat er vrijwilligers zijn die samen met een cliënt op pad willen gaan met de duofiets. Daarbij is samen eropuit ook véél leuker en hoort samen een kopje koffie/thee drinken erbij om de tocht gezellig af te sluiten.  

Houdt u van bewegen en de buitenlucht en wilt u iemand gelukkig maken dan is deze vrijwilligersvacature geknipt voor u!  Natuurlijk krijgt u vooraf 'fietsles' zodat u vertrouwd raakt met de fiets. De fiets heeft elektrische trapondersteuning.  

 

 

Tegenprestatie

Als fietsmaatje voor onze bewoners wordt u ingeschreven als vrijwilliger van Stichting Land van Horne. Dit biedt u een plek waar u gewaardeerd wordt voor uw inzet en kunt genieten van een mooie attentieregeling. Er is een reiskostenvergoeding en u krijgt mogelijkheden tot het bijwonen van interessante cursussen, zoals de cursus  'begeleiden van cliënten in een rolstoel' of de cursus 'dementie en onbegrepen gedrag'.