Advertentienummer: V2738

Advertentie details

Thema (soort werk):
Hand-en spandiensten
Zorg
Wanneer:
Ochtend
Middag
Doordeweeks
Waar :
Nederweert
Voor wie:
Individuen
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Vele handen maken licht werk! Zorgcentrum St. Joseph heeft 14 woongroepen, vanuit een centraal punt worden die voorzien van hun 'boodschappen'. De grote bestellingen komen op dinsdag en vrijdag binnen. Het inruimen vergt wat tijd. Wil jij komen helpen?

Door de inzet van vrijwilligers logistiek krijgen de 14 woongroepen dagelijks hun boodschappen geleverd. Vanuit één centrale plek wordt het brood, koelvers en de droge kruidenierswaren naar de woongroepen gebracht. Op dinsdag en vrijdag wordt de grote bestelling geleverd. Met het inruimen van al deze spullen kunnen we hulp gebruiken en kan jouw specifieke taak worden. We verwachten iemand die met een vriendelijke lach de bestelling volgens regelgeving inruimt.

Er is voldoende gelegenheid om goed ingewerkt te worden. Na je klus heb jij er mede voor gezorgd dat iedereen van zijn/haar natje en droogje kan genieten en staat uiteraard de koffie voor je klaar!

Tegenprestatie

Naast dank en waardering van bewoners, medewerkers en vrijwilligers leer je nieuwe mensen kennen. Jaarlijks word je verrast met een kerstpakket, een feestje en gezellige en waardevolle koffie-uurtjes. Tevens heb je recht op een kilometervergoeding. Mocht je interesse hebben in het volgen van trainingen, ook die krijg je van ons cadeau.