Advertentienummer: V2832

Advertentie details

Thema (soort werk):
Gastheer/ Gastvrouw
Hand-en spandiensten
Hulpverlening
Wanneer:
In onderling overleg
Waar :
Nederweert
Voor wie:
Individuen
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

 

In het zorgcentrum St Joseph in Nederweert begeleid je bewoners naar activiteiten, kapper of Gasterij.

Zorgcentrum St. Joseph in Nederweert heeft 14 woongroepen met ieder 6-8 bewoners. De bewoners gaan graag naar activiteiten toe die elders in huis plaatsvinden, brengen graag een bezoek aan de kapper en vinden het fijn om een kopje koffie te gaan drinken in de sfeervolle Gasterij.
Veel bewoners kunnen zich niet zelfstandig verplaatsen omdat er mobiliteitsproblemen zijn waardoor ze ondersteuning nodig hebben. Ook kan het zijn dat bewoners door mentale achteruitgang de weg niet weten te vinden.
Het bieden van een arm, naast de bewoner met zijn/haar rollator lopen of een rolstoel duwen is dan noodzakelijk. Een gezellig praatje hoort erbij.
Ben jij iemand die bereid is om bewoners te begeleiden naar de plek waar ze willen zijn, dan ben jij -"de van A naar B-vrijwilliger"-Je draagt bij aan een fijne dag voor de bewoners en bent van grote betekenis voor de medewerkers. Op weg naar een toekomst van SAMEN doen..Dag/ tijd is in overleg.

Kom eens een kopje koffie drinken met coordinator Anita. Ik ben benieuwd wie jij bent en vertel graag meer over het vrijwilligerswerk.

 

Tegenprestatie

Land van Horne heeft een mooie attentieregeling voor de vrijwilligers.