Advertentienummer: V2875

Advertentie details

Thema (soort werk):
Administratief
Wanneer:
Avond
Maandelijks
Waar :
Weert Zuid
Voor wie:
Individuen
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

De Wijkraad Moesel is erg geholpen met iemand die het leuk vindt om verslag te schrijven tijdens de vergadering van de wijkraad.

De Wijkraad bestaat uit een leuk team van betrokken inwoners uit de wijk Moesel. De Wijkraad zet zich in voor sociale activiteiten, veiligheid, wonen en verkeer. Verder voert de wijkraad overleg met  de gemeente, Politie, Punt Welzijn, Wonen Limburg en andere organisaties, de in de wijk actief zijn. De Wijkraad organiseert ook verschillende activiteiten zoals de kinderdisco, senioren-dansmiddag, Halloween disco en een buitenspeeldag. Je kunt ook bij de Wijkraad terecht voor ondersteuning als je een activiteit in de wijk wil opzetten. Kortom de Wijkraad zorgt er samen met anderen voor dat de wijk Moesel een fijne plek is om te wonen en te leven.

Wat vragen wij?
De wijkraad vraagt hulp bij het maken van de verslagen van de verslagen tijdens de bestuursvergaderingen. Iedere 2e woensdag van de maand vindt het overleg van de Wijkraad plaats op woensdagavond. We starten om 19:30 uur in het gezellige buurthuis Moesel. Dit overleg duurt ongeveer 3 uur per keer. In de maanden juli en augustus is er geen overleg, vanwege vakantie. In totaal gaat het om 10 keer per jaar.

Vind jij het leuk om hierbij aan te sluiten? Meld je dan snel aan. We gaan graag vrijblijvend met je in gesprek.

Tegenprestatie

We hebben een leuk team wat open staat voor jouw input. We hebben jaarlijks een etentje met het bestuur en een gezellig samenzijn na de laatste vergadering voor de vakantie.