Advertentienummer: V2876

Advertentie details

Thema (soort werk):
Administratief
Wanneer:
Projectmatig
Waar :
Weert Zuid
Voor wie:
Individuen
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Lijkt het jou leuk om persberichten en flyers te maken? Dan kunnen we jouw creativiteit goed gebruiken!

Wij zoeken iemand die voor de Wijkraad Moesel, persberichten opstelt en deze deelt met de lokale media. Ook het maken van flyers voor verschillende activiteiten hoort bij deze functie. Ben je handig met socials? Dan kan wat je gemaakt hebt ook op de buurtapp Hoplr geplaatst worden.

De Wijkraad bestaat uit een leuk team van betrokken inwoners uit de wijk Moesel. De Wijkraad zet zich in voor sociale activiteiten, veiligheid, wonen en verkeer. Verder voert de wijkraad overleg met gemeente, Politie, Punt Welzijn, Wonen Limburg en andere organisaties, de in de wijk actief zijn. De Wijkraad organiseert ook verschillende activiteiten zoals de kinderdisco, senioren-dansmiddag, Halloween disco, buitenspeeldag. Je kunt ook bij de Wijkraad terecht voor ondersteuning als je een activiteit in de wijk wil opzetten. Kortom de Wijkraad zorgt er samen met anderen voor dat de wijk Moesel een fijne plek is om te wonen en te leven.

We schatten in dat je ongeveer twee uur per maand bezig bent met deze klus. Je kunt deze gewoon vanuit huis oppakken.
Ben je geïnteresseerd? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek. 

Tegenprestatie

We hebben een leuk team wat open staat voor jouw input. We hebben jaarlijks een etentje met het bestuur en een gezellig samenzijn na de laatste vergadering voor de vakantie.