‘Ik zie vrijwilligerswerk als een verrijking, je komt in contact met andere mensen, ga het vooral ervaren’, Ans over vrijwillige inzet.

Ans (84 jaar) is bijna 20 jaar, met heel veel plezier, als vrijwilliger verbonden aan de Fair Trade Shop in Weert.

Ans staat één dagdeel per week met veel enthousiasme in de winkel. Zij draagt, samen met 23 andere vrijwilligers, zorg voor het reilen en zeilen van de Fair Trade Shop. Hierbij kun je denken aan het adviseren van klanten en de verkoop van artikelen, waarbij Ans graag de nodige achtergrondinformatie geeft over de herkomst van een product. 

Ans vindt het fijn dat zij, samen met haar collega’s, een gezellig team vormt. Maar door haar vrijwilligerswerk staat zij ook direct in contact met andere mensen! Zo maakt ze graag een praatje met de klant.

Wil jij net als Ans vrijwilliger worden? De Fair Trade Shop is nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, voor meer informatie klik hier.  

Wil je meer weten over andere mogelijkheden voor vrijwilligerswerk in het Weerterland? Bezoek dan één van onze spreekuren in Weert of Nederweert. Wil je hierover meer weten? Klik dan hier.